Registrácia do E-katalógu

Rozšírená ponuka s možnosťou online nákupu, kde sú ďalšie technické informácie, ceny, návody a pod., Je možná iba pre registrovaných zákazníkov.

Ak ešte nie ste registovaný, vyplňte prosím v niekoľkých krokoch krátky registračný formulár Registrácia do on-line katalógu. Čítajte pozorne uvedené podmienky registrácie.

Už ste registrovaný zákazník a poznáte svoje prihlasovacie údaje, prihláste sa prosím vyplnením užívateľského mena a hesla (v ľavom hornom rohu). Potom pokračujte klikom na niektorý z vyššie uvedených odkazov.

Pokiaľ máte záujem o jednorazový nákup, obráťte sa prosím priamo na niektorú z našich pobočiek.

Vyplňte prosím nasledujúce údaje.

*
*
*
*
*
*
*
*
Podmienky registrácie
Zásadnou podmienkou registrácie je pôsobnosť Vašej firmy v oblasti servisu autoklimatizácií, chladenie, klimatizáciou alebo tepelných čerpadiel. Predmet Vášho podnikania musia byť v súlade s vlastnenými živnostenským oprávnením podľa zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon). Servisná organizácia je brána každá firma s platným živnostenským oprávnením Opravy cestných vozidiel alebo Montáž, opravy a rekonštrukcie chladiacich zariadení a tepelných čerpadiel. Technickou časť obsahu je možné sprístupniť len servisným organizáciám na základe ich obchodných aktivít sa Schiessl s.r.o.

Podmienkou autorizácia registrovaného užívateľa je predchádzajúca osobná návšteva nášho obchodného zástupcu vo Vašej firme, ktorý Vám ponúkne oi. Obchodné a platobné podmienky.

Postup registrácie
1. Vyplňte registračný formulár, vyberte si používateľské meno a heslo. Tieto dve položky zvoľte bez diakritiky, ostatné údaje zadávajte s diakritikou. Meno i heslo si starostlivo uschovajte. Dbajte na správne vyplnenie jednotlivých polí registračného formulára a to najmä polí povinných.
2. Odošlite registráciu, na základe ktorej Vás bude počas nasledujúcich 24 hodín kontaktovať zástupcu firmy Schiessl s návrhom voľného termínu schôdzky.
3. Podľa dohody potom prebehne autorizácia registrácie, o ktorej dokončení budete informovaní.
4. Prijatím autorizácia je Vaša registrácia potvrdená.

Akékoľvek nakladanie s osobnými údajmi zákazníkov sa riadi z. Č. 101/2000 Zb., Zákonom o ochrane osobných údajov v znení neskorších noviel a ostatnými právnymi predpismi platnými na území SR.

Odoslaním údajov súhlasíte, aby Schiessl s.r.o. spracoval Vaše údaje v nevyhnutnom rozsahu na účely využívania služieb serveru schiessl.cz, a to v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Schiessl
Schiessl s.r.o. - chladenie, klimatizácie, autoklimatizácie, tepelné čerpadlá.
Praha, Brno, Ostrava, Cheb, Plzeň, Nové Zámky
info@schiessl.sk
www.schiessl.sk
FIRMA
PRODUKTY
PODPORA
E-SHOP
HOME Schiessl
ZAŠLITE NÁM DOPYT

Created by © 2014 - 2023 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek & Chabera webdesign